Een brouwerij met maten, voor maten

De Maten Van De Brouwerij

Want genieten doe je met maten!

150 Maten

Voor we begonnen, zochten we 100 maten die in onze brouwerij geloofden. Al snel werden dat er zelfs 150, die het maatschap bezegelden met hun krabbel op een bierviltje. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij konden starten en steunden ons door dik en dun. Deze trouwe fans verdienen eeuwige roem!

Deze fijne traditie houden we graag in ere en daarom nodigen we elk jaar 150 Maten uit. Zij tekenen voor een jaar en verdienen zo mooie extra’s van de brouwerij. Wat dat is, is ieder jaar weer anders. Maar altijd even bijzonder en gegarandeerd de moeite waard.

Daar proosten we graag op met jou!

Maatschap

Ieder brouwjaar maken we twee mooie speciaalbieren. Ben jij Maat in een brouwjaar, dan krijg je 12 flessen van 33cl van de twee bieren die we dat jaar brouwen.

Je bent van harte welkom voor een overheerlijke proeverij van versgebrouwen bier. In de juiste setting: lekkere hapjes, muziek en een topsfeer, want alle maten zijn welkom.

Daarnaast krijg je een exclusief eigen stamnummer voor het leven. Iedere maat krijgt ook een speciale extra. Dit is elk brouwjaar een andere verrassing en is exclusief voor Maten.

Hoe word je maat?

Simpel … Schrijf je in voor het nieuwe brouwjaar. Is het brouwjaar vol, mail ons dan even voor een plekje op onze reservebank. Let op: alleen onze Maten krijgen toegang tot onze exclusieve evenementen en extra’s. En geloof ons, die wil je niet missen!

Maten Favorieten

Populaire Bieren

Speciaal voor jou en je maten hebben we mooie speciaalbieren gebouwen. Ieder met een eigen karakter en smaak. En er zit nog veel meer moois voor jou in het vat!