5x beste vaderdag cadeau met bier

Vaderdag cadeau met bier gezocht? Zoek niet verder, want Brouwerij Met Maten heeft de beste vaderdagcadeaus met bier voor jouw vader op een rij gezet. Is jouw pa de leukste, stoerste, beste en grappigste? Of is je partner de beste papa die jij je kunt wensen voor jullie kids? Dan verdient hij toch zeker het lekkerste speciaalbier! Met onze tips kun jij dit jaar echt uitpakken met vaderdag.

 

Tip: 5 cadeaus met bier voor jouw vader

De brouwers van Brouwerij met Maten hoeven niet lang na te denken wat zij dit jaar op hun eigen verlanglijstje en dat van hun vader zetten. Mooie bieren natuurlijk. En dan niet zomaar een biertje, maar een lokaal gebrouwen speciaalbier, in smaken die je nergens anders proeft. Om samen te proosten op het goede leven. Wij weten dus wel waar we onze vaders mee gaan verwennen! Hieronder zetten we onze favorieten voor jou op een rij.

 

#1 Vaderdag cadeau: Thuisproeverij met Borrelbox

Verdient jouw vader alleen het beste van het beste? Ga dan voor de Thuisproeverij met Borrelbox. Een mooie mix van 2 Blonde Maatjes, 2 Maatwerk Tripels en 2 Mini Maatjes. De perfecte mix voor een bierproeverij thuis. De luxe borrelbox vol lekkere hapjes maakt het cadeau helemaal áf. Typisch zo’n cadeau om samen met je vader van te genieten.

Bestel hier je Thuisproeverij met borrelbox.

 

#2 Exclusief bierpakket voor je vader

Maak zelf je keuze uit ons assortiment Maatpakken gevuld met de lekkerste speciaalbieren. Welke past het best bij jouw vader? Charmeurs vallen voor een blok voor het Blond Maatje, levensgenieters zweren bij een Maatwerk Triple. En de fanatieke grillmaster gaat voor de Mini Maat, een unieke smokey oaked weizen. De lekkerbek kiest gegarandeerd voor een Maatpak Combi of stelt ‘m helemaal zelf samen.

Snel online bestellen in onze webshop:

Maatpak Blond Maatje

Maatpak Maatwerk Tripel

Maatpak Mini Maat

Maatpak Combi

Maatpak (zelf samenstellen)

 

#3 Vaders eigen glas voor speciaalbieren

Speciaalbieren smaken nóg beter in het juiste glas, geloof ons maar. Een weizen komt het best tot zijn recht in een hoog glas, een blond bier en tripel horen dan juist weer in een bolletje. Dus is je vader een fijnproever en wil je hem écht laten genieten van mooie speciaalbieren deze vaderdag, dan mag het bijpassende glas natuurlijk niet ontbreken. Je bestelt ze per stuk of per set van 6 in onze webshop:

Met Maten Bolletje glas , Met Maten Bolletje set van 6 glazen

Met Maten Weizen glas, Met Maten Weizen set van 6 glazen


#4 Het coolste vaderdagcadeau ooit: Maatschap

Wil je je vader of partner echt verrassen deze vaderdag? Omdat het geen makkelijke tijden zijn en hij wel iets bijzonders verdient ? Geef hem dan een Maatschap van Brouwerij Met Maten cadeau! Dat betekent een jaar lang de lekkerste bieren, speciaal voor onze Maten gebrouwen. Exclusief toegang tot de legendarische proeverijen voor onze Maten. En heel veel voordeel:

12x 33 cl Maatwerk EPA (Empel Pale Ale)

12x 33 cl Matenbier (nog in ontwikkeling)

1 Met Maten glas

1 verrassing

1 Proeverij bij Brouwerij Met Maten met alle maten

+ 20% korting op onze speciaalbieren

Lees hier alles over het Maatschap bij Brouwerij Met Maten

 

#5 Speciaal voor jou met vaderdag: 10% korting!

Met de kortingscode vaderdag haal jij je cadeau voor vaderdag nu extra voordelig in huis. Graag gedaan, Maatje!

 

Ga voor meer inspiratie naar onze webshop. Welk cadeau je ook kiest voor je vader, dat wordt gegarandeerd genieten deze vaderdag!